Shorti 10 Dhjetor 2017

“Shorti 10 Dhjetor 2017” Çmimi i madh qëndron në Tiranë, fituesi merr 1,394,200 lekë Krahas biletës normale për shorteun e fundjavës, në të gjitha pikat e shitjes së Telebingo Shqiptare, gjendet edhe Biletën Speciale për shortin festiv të ndërrimit të viteve. Me Biletën Speciale që kushton 300 lekë të rinj, mund të bëheni dy herë […]

Shorti 26 Nentor 2017

“Shorti 26 Nentor 2017” Durrësi merr çmimin e madh 1,846,550 lekë, “Volkswagen Up” ndalet në Mamurras Shorti festiv i nëntorit ka gëzuar me çmime të mëdha mijëra ndjekës të rregullt të lojës më popullore të fatit në vend, Telebingo Shqiptare. Çmimi i madh rreth 1,8 milionë lekë, si dhe makina e kuqe “Volkswagen Up”, ishin […]

Shorti 5 Nentor 2017

“Shorti 5 Nentor 2017” Telebingo shqiptare Shorti 5 Nentor 2017 Çmimi i madh shkon në Vlorë, fituesi merr 1,224,700 lekë Shorti i goglave ka përzgjedhur edhe mijëra fitues të tjerë nëpërmjet serisë me një linjë dhe dy linja. Konkretisht, janë shpallur si fitues të 50 lekëve 5.597 lojtarë. Fitues të serisë me dy linja janë […]

Shorti 15 Tetor 2017

“Shorti 15 Tetor 2017” Telebingo Shqiptare Çmimi i madh 1,175,650 lekë ndahet mes Tiranës dhe Korçës Shorti i goglave ka përzgjedhur edhe mijëra fitues të tjerë nëpërmjet serisë së fituesve me një linjë dhe dy linja. Konkretisht, janë shpallur si fitues të 50 lekëve 10861 lojtarë. Fitues të serisë me dy linja janë shpallur 145 […]

Shorti 1 Tetor 2017

“Shorti 1 Tetor 2017” Telebingo Shqiptare Çmimi i madh shkon në Vlorë, fituesi merr 1,096,400 lekë Krahas çmimit të madh, janë shpallur si fitues të serisë me një linjë edhe 16338 lojtarë të tjerë. Fitues të serisë me dy linja janë shpallur 391 lojtarë, ku secili prej tyre siguron nga Telebingo Shqiptare shumën prej 840 […]

Shorti 17 Shtator 2017

“Shorti 17 Shtator 2017” Telebingo Shqiptare Tirana e Durrësi ndajnë çmimin 1,248,326 lekë, makina shkon në Elbasan Bingo milionere e javës, makina e llojit “Volkswagen Polo”, si dhe loja telefonike me mundësinë për dyfishimin e çmimeve dhe dhuratave të fituara nga përzgjedhja e zarfeve të preferuara, ishin vetëm disa nga surprizat që çelën sezonin e […]

Shorti 2 Korrik 2017

“Shorteu 2 Korrik 2017” Telebingo Shqiptare Çmimi i madh shkon në Korçë, fituesi merr 1,015,625 lekë Sikundër është bërë traditë tashmë, Telebingo Shqiptare ka mbërritur edhe përgjatë pasdites së djeshme ora 18:00 në shtëpitë e mijëra familjeve shqiptare, për të ndarë dhurata dhe çmime të shumta për të gjithë lojtarët e saj. Loja telefonike ka […]

Shorteu 4 Qershor 2017

“Shorteu 11 Qeshor 2017” Telebingo Shqiptare Çmimi i madh mbetet në Tiranë, fituesi merr 1,465,275 lekë Shorti i goglave ka përzgjedhur edhe mijëra fitues të tjerë nëpërmjet serisë me një linjë dhe dy linja. Konkretisht, janë shpallur si fitues të 50 lekëve 12339 lojtarë. Fitues të serisë me dy linja janë shpallur 168 lojtarë të […]

Shorteu 4 Qershor 2017

“Shorteu 4 Qeshor 2017” Telebingo Shqiptare Çmimi i madh qëndron në Tiranë, fituesi merr 1,541,425 lekë Shorti i goglave ka përzgjedhur edhe mijëra fitues të tjerë nëpërmjet serisë së fituesve me një linjë dhe dy linja. Konkretisht, janë shpallur si fitues të 50 lekëve 19454 lojtarë. Fitues të serisë me dy linja janë shpallur 524 […]

Shorteu 21 Maj 2017

“Shorteu 21 Maj 2017” Telebingo-Shqiptare Çmimi i madh ndalet në Tiranë, fituesi merr 3,542,450 lekë Përzgjedhja rastësore e kontrabiletave ka shpallur si fitues të parë të 10 milionë lekëve (të vjetra) Bujarin në qytetin e Fierit. Këtë çmim e kanë fituar edhe tre familje të tjera, përkatësisht Sofia në Durrës, familja Dulja në Laç, si […]

TOP
Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed